Valerian i grad tisuću planeta 3D IMAX

 
IZVORNO IME: Valerian and the City of a Thousand Planets 3D IMAX
REDATELJ: Luc Besson  |  ŽANR: Akcijski, avantura, SF
ULOGE: Cara Delevingne, Dane DeHaan, Ethan Hawke, Rihanna
TRAJANJE FILMA: 137 min  |  GODINA: 2017  |  DRŽAVA: Francuska, SAD  |  PLAKAT FILMA
POČETAK PRIKAZIVANJA: 03.08.2017
Datum prikazivanja je informativnog karaktera i kao takav je podložan promjenama.

SADRŽAJ FILMA:

Od vizionarskog redatelja fillmova Peti element i Lucy, Luca Bessona, dolazi novi blockbuster Valerian i grad tisuću planeta u kojem će glumiti i planetarno popularna pjevačica Rihanna.

Valerian (Dane DeHaan) i Laureline (Cara Delevingne) su specijalni vladini agenti zaduženi za održavanje reda u cijelom svemiru. Valerian ima u planu romantičnu vezu sa svojom partnericom Laureline, međutim  ona će ga odbiti zbog njegove opsežne prošlosti sa ženama. Pod direktivom Zapovjednika (Clive Owen), Valerian i Laureline su poslani na misiju u međugalaktički grad Alpha, rastuću metropolu koja je sastavljena od tisuću planeta. Alpha ima sedamnaest milijuna stanovnika koji su ujedinili svoje talente, tehnologiju i resurse za dobrobit svih. Međutim, nemaju svi na Alphi iste interese i ciljeve; nevidljive sile će dovesti cijeli grad u veliku opasnost.

Uz Caru Delevingne, Danea DeHaana i Clivea Owena u filmu će glumiti i planetarno popularna pjevačica Rihanna, za koju je Luc Besson rekao da će “imati veliku ulogu i kako je uzbuđen zbog toga”.

VIŠE

Foto i videogalerija
Ne propustite pogledati i ove filmove
Planet majmuna: Novo kraljevstvo
Građanski rat: Svakom carstvu dođe kraj
Istjerivači duhova: Ledena prijetnja
Monkey Man
Godzilla x Kong: Novo carstvo
Škola magičnih životinja 2 - sink