Malci 2: Gruov početak - sink

 
IZVORNO IME: Minions: The Rise of Gru
REDATELJ: Kyle Balda  |  ŽANR: animirani
TRAJANJE FILMA: 87 min  |  GODINA: 2022  |  DRŽAVA: SAD  |  PLAKAT FILMA
POČETAK PRIKAZIVANJA: 30.06.2022

SADRŽAJ FILMA:
Ovog ljeta, najveća animirana franšiza svih vremena, predstaviće nam originalnu priču o tome kako je najveći superzlikovac svijeta prvi put upoznao legendarne Malce, stvorio najgrozniju kino ekipu i suočio se sa najnezaustavljivijom kriminalnom silom ikada, u filmu Malci 2: Gruov početak.

Mnogo prije nego što je postao zao, Gru je bio dvanaestogodišnjak iz predgrađa, koji je ‘70. godina kovao plan kako da iz svog podruma pokori svijet.

Nije išlo naročito dobro. Kada su se Gruu putevi ukrstili sa Malcima, među kojima su Kevin, Stuart, Bob i Otto – novi Malac sa fiksnom protezom i neodoljivom potrebom da ugađa – ova neobična porodica udružuje snage. Zajedno, izgradili su svoju prvu jazbinu, dizajnirali prvo oružje i nastojali da izvrše svoju prvu misiju.

Kada je zloglasna superzlikovačka supergrupa ZLOKOBNA ŠESTORKA svrgla svog vođu, legendarnog majstora borilačkih veština Vilija Kobru (oskarovac Alan Arkin) – Gru, njihov najvjerniji obožavalac, dobija priliku da postane novi član. ZLOKOBNA ŠESTORKA nije oduševljena malenim zlikovcem u pokušaju, ali kada ih Gru nadmudri (i razbjesni) postaće smrtni neprijatelj esencije zla. Dok je Gru u bjekstvu, Malci će pokušati da savladaju vještinu kung fua, kako bi ga spasili, a Gru otkriva da je čak i zlikovcu potrebna pomoć prijatelja.


Foto i videogalerija
Ne propustite pogledati i ove filmove
Priče iz skrivenog grada: Neustrašiva Dina - sink
Cvrčak i mravica - sink
Medo sa sjevera 4: Obiteljsko putovanje - sink
Lola i velika tajna - sink
Moj prijatelj je vampir - sink
Otpisanci - sink