Pušteni s lanca

 
IZVORNO IME: Strays
REDATELJ: Josh Greenbaum  |  ŽANR: komedija
ULOGE: Will Ferrell, Jamie Foxx, Will Forte, Isla Fisher, Randall Park, Josh Gad, Harvey Guillén
TRAJANJE FILMA: 93 min  |  GODINA: 2023  |  DRŽAVA: SAD  |  PLAKAT FILMA
POČETAK PRIKAZIVANJA: 31.08.2023
Datum prikazivanja je informativnog karaktera i kao takav je podložan promjenama.

SADRŽAJ FILMA:
Kažu da je pas čovjekov najbolji prijatelj, ali šta ako je čovjek potpuni kreten? U tom slučaju, možda je vrijeme za slatku osvetu, u psećem stilu.

Kada Redžija (Will Ferrell), naivnog, nevjerovatno optimističnog border terijera, ostavi na zlim gradskim ulicama njegov ne tako sjajan vlasnik, Dag (Will Forte), Redži je ubijeđen da ga on nikada ne bi namjerno napustio.

Ali kada se Redži sretne sa Bagom, brbljivim, bostonskim terijerom koji mnogo psuje (dobitnik Oskara Jamie Foxx), lutalicom koji voli svoju slobodu i vjeruje da su vlasnici naivčine, Redži konačno shvata da je bio u toksičnoj vezi i uviđa da je Dag u stvari bezdušni ljigavac.

Odlučan da se osveti, Redži, Bag i Bagovi drugari — Megi (Isla Fisher), pametna australijska ovčarka koju vlasnik zanemaruje zbog novog šteneta i Hanter (Randall Park), uznemirena njemačka doga koja je pod stresom zbog svog posla, pružanja emocionalne podrške – zajedno kuju plan i upuštaju se u epsku avanturu kako bi pomogli Redžiju da pronađe put do kuće… i natjeraju Daga da plati odgrizanjem dijela tijela koje on voli najviše. (Pomoć: To nije njegovo stopalo).


Foto i videogalerija
Ne propustite pogledati i ove filmove
Kaskader
Izmišljeni prijatelji