HALLOWEEN MARATON U CINESTARU

Pogledajte čak 4 filma zaredom za samo 19 KM na Halloween maratonu! Samo 31.10. u CineStaru Sarajevo, Banja Luka, Mostar i Tuzla - osjetite jezu na velikom platnu,

U CineStaru Sarajevo i CineStaru Mostar čeka vas kolo sreće u saradnji sa partnerom Burger Kingom gdje ćete moći osvojiti nagrade za proizvode i menije iz njihove ponude, a u Banjoj Luci i Tuzli dijelimo Burger King stickere (do isteka zaliha)! 
A ne propustite ni strava meni kojim ostvarujete popust od 50% na blagajni uz ulaznicu za Halloween maraton!

Filmovi na programu:
TERRIFIER 3 – Zloglasni klaun Art se vratio i to na vrh ljestvice jer je Terrifier 3 #1 film u kinima i horor godine! Nakon što su preživjeli masakr klauna Arta za Noć vještica, Sienna i njezin brat bore se da ponovno izgrade svoje uništene živote. Kako se približava praznično vrijeme, pokušavaju ostaviti užase prošlosti iza sebe. Ali baš kad pomisle da su sigurni, Art se vraća, odlučan da njihovo praznično veselje pretvori u novu noćnu moru.

BAGMAN - U ovom mračnom horor filmu, porodica se suočava s pravim noćnim morama dok ih progoni zlo, mitsko stvorenje, strašna figura Bagman koja otima nevinu djecu i gura ih u svoju groznu, trulu torbu.

NOVA PRAVILA PREŽIVLJAVANJA  - ekskluzivno samo na maratonu. Par slavi rođendan svog sina usred oceana na svojoj brodici. Iznenada ih pogodi snažna oluja koja iz dubina donosi gladna stvorenja, te se bore za opstanak.

PUSTA ZEMLJA - ekskluzivno samo na maratonu. U Yorkshireu 1970-ih, Richard i Juliette sele se u Richardovu rodnu kuću i iznenadni tragični događaj unosi razdor u porodicu, a Richard se povlači u opsesiju lokalnim folklornim mitom. Ovaj folk horor istražuje duboke rane gubitka i zagonetke koje se kriju u prošlosti.
HALLOWEEN MARATON
Napomene:
  • Nije moguće kupiti ulaznicu za jedan/dva/tri filma već samo za cijeli maraton odnosno sva četiri filma. 
  • Naknada za online procesuiranje se naplaćuje. 




Halloween maraton
Halloween maraton
Halloween maraton
Trajanje: 405 min

Banja Luka

18.30
19 KM
2D

Cijena ne uključuje VIP dodatak, LOVE BOX dodatak i nadoknadu za online proces.

Sarajevo