Depeche Mode: SPIRITS in the Forest


 
IZVORNO IME: Depeche Mode: SPIRITS in the Forest
REDATELJ: Anton Corbijn  |  ŽANR: koncert
TRAJANJE FILMA: 84 min  |  PLAKAT FILMA
POČETAK PRIKAZIVANJA: 21.11.2019
Datum prikazivanja je informativnog karaktera i kao takav je podložan promjenama.

SADRŽAJ FILMA:
Tijekom 2017/2019 Depeche Mode započeo je svoju Global Spirit turneju, u okviru koje su nastupili pred više od 3 milijuna obožavatelja na 115 koncerata širom svijeta. Ovaj novi vizualno upečatljiv film, redatelja I nagrađivanog filmaša Antona Corbijina koji je ujedno i dugogodišnji umjetnički suradnik benda, bilježi energiju i spektakularni performans benda na turneji  te donosi priču o tome kako su njihova glazba i nastupi utkani u živote obožavatelja.
Kroz emotivne priče o šest posebnih obožavatelja Depeche Modea, film prikazuje ne samo kako i zašto je popularnost i relevantnost benda rasla tijekom karijere, već pruža I jedinstven pogled na nevjerojatnu moć glazbe da izgradi zajednice, omogući ljudima da prevladaju nevolje i stvore veze preko jezika, lokacije, spola, dobi i okolnosti.

Umjetnički snimljen i stručno uređen, Depeche Mode: Spirits in the forest nadilazi tipičan koncertni film, tkajući uzbudljive glazbene izvedbe snimljene na završnim koncertima turneje Global Spirit u čuvenom berlinskom Waldbühneu ("Forest Stage"), zajedno s intimnim dokumentarnim snimkama snimljenim u rodnim gradovima obožavatelja širom svijeta.

 


Foto i videogalerija
Ne propustite pogledati i ove filmove
Andrea Chenier
Carmen - UŽIVO
Labuđe jezero - UŽIVO