Divljaci

Divljaci
 
IZVORNO IME: Divljaci
REDATELJ: Dario Lonjak  |  ŽANR: krimi, drama
ULOGE: Alen Liverić, Branko Janković, Borko Perić, Dejan Aćimović, Slavko Sobin, Maja Jurić, Mijo Jurišić, Nerman Mahmutović
TRAJANJE FILMA: 0 minuta  |  GODINA: 2020  |  DRŽAVA: Hrvatska  |  PLAKAT FILMA
Datum prikazivanja je informativnog karaktera i kao takav je podložan promjenama.

SADRŽAJ FILMA:
Ljeto 2018. godine, Svjetsko nogometno prvenstvo. Ususret finalu u Moskvi, u hrvatskim gradovima vlada opće “ludilo”, a to je ludilo ponijelo i naše glavne junake - hrvatskog ratnog veterana Zolju, bosanskog švercera Jasmina i romskog vozača Malog, koji odluče pljačkom nabaviti novac za put u Rusiju. Zolja, Jasmin i Mali, bježeći od policije prelaze granicu s Bosnom i Hercegovinom. Nađu se u šumi, gdje zalutaju u teroristički kamp radikalnih islamista. Slijedi borba za preživljavanje ispunjena akcijom, humorom i galerijom živopisnih likova; otkrivamo prošlost glavnih anti-junaka i negativaca, njihova prava lica i namjere, kroz putovanje od ratnih balkanskih devedesetih do strahova Europe 21. stoljeća.

ZAŠTO MORATE POGLEDATI OVAJ FILM?
U akcijskoj komediji “Divljaci” isprepliću se lokalni i globalni motivi, a vrućoj temi islamskog terorizma film pristupa na jedinstveni način, koristeći žanrovske alate za dramsku priču o ultimativnom uspjehu i ultimativnom porazu pojedinaca, s fokusom na likove, komediju karaktera i sukobe kultura.
Foto i videogalerija