Halloween maraton

 
IZVORNO IME: Halloween maraton
TRAJANJE FILMA: 405 min  |  PLAKAT FILMA
POČETAK PRIKAZIVANJA: 31.10.2024
Datum prikazivanja je informativnog karaktera i kao takav je podložan promjenama.

SADRŽAJ FILMA:
Pogledajte čak 4 filma zaredom za samo 19 KM na Halloween maratonu!
Samo 31.10. u CineStaru Sarajevo, Banja Luka, Mostar i Tuzla - osjetite jezu na velikom platnu, a ne propustite ni strava meni kojim ostvarujete popust od 50%!

TERRIFIER 3 – Zloglasni klaun Art se vratio i to na vrh ljestvice jer je Terrifier 3 #1 film u kinima i horor godine! Nakon što su preživjeli masakr klauna Arta za Noć vještica, Sienna i njezin brat bore se da ponovno izgrade svoje uništene živote. Kako se približava praznično vrijeme, pokušavaju ostaviti užase prošlosti iza sebe. Ali baš kad pomisle da su sigurni, Art se vraća, odlučan da njihovo praznično veselje pretvori u novu noćnu moru.
BAGMAN - U ovom mračnom horor filmu, porodica se suočava s pravim noćnim morama dok ih progoni zlo, mitsko stvorenje, strašna figura Bagman koja otima nevinu djecu i gura ih u svoju groznu, trulu torbu.
NOVA PRAVILA PREŽIVLJAVANJA - ekskluzivno samo na maratonu. Par slavi rođendan svog sina usred oceana na svojoj brodici. Iznenada ih pogodi snažna oluja koja iz dubina donosi gladna stvorenja, te se bore za opstanak.
PUSTA ZEMLJA - ekskluzivno samo na maratonu. U Yorkshireu 1970-ih, Richard i Juliette sele se u Richardovu rodnu kuću i iznenadni tragični događaj unosi razdor u porodicu, a Richard se povlači u opsesiju lokalnim folklornim mitom. Ovaj folk horor istražuje duboke rane gubitka i zagonetke koje se kriju u prošlosti.

Raspored prikazivanja
(Molimo izaberite željeno vrijeme kako biste kupili ili rezervirali ulaznice.)
Odabir po:
Foto i videogalerija