SJEDIŠTA BiH

U CineStar kinima možete pronaći različite vrste sjedišta. 

ROYAL BEDS – ležajevi za dvoje
Ovi ležajevi za dvoje potpuna su ekskluziva u CineStaru Sarajevo. Izrađeni od najfinije kože, s posebnim stolićima za odlaganje pića te Wireless chargerom za mobitele, uz diskretno svjetlo lampi, osjećat ćete se baš kraljevski. Uz nadoplatu dodatka.
 PREMIUM LOUNGE FOTELJE U LOŽAMA

 Ekskluzivno u CineStaru 4DX Sarajevo Bingo City Center. Lože su potpuna ekskluziva i novitet u regiji, a riječ je o ograđenom i ugodnom dizajnerskom prostoru koji je pozicioniran u najbolji dio dvorane te nudi luksuzniji i intimniji doživljaj filma odvojen staklenom pregradom sa vješalicom za garderobu, posebnom rasvjetom, dodatnim zvučnicima. Sva sjedišta su Premium lounge fotelje sa elektro  reclining  pomičnim dijelog za noge i leđa, širih dimenzija i sa stolićem sa bežičnim punjačem za mobitele. Ulaznica za Premium ložu omogućiti će posjetiocima piće u Cinema baru prije ili poslije filma. Lože sarajevskog multipleksa su prigodno nazvane prema gradovima u kojima se odvijaju najpoznatiji filmski festivali - Cannes, Berlin, Venice, Sundance i Hollywood, a najveća loža je imena Sarajevo.VIP RELAX SJEDIŠTA

Samo u CineStaru Sarajevo i Banja Luka pronađite specijalno dizajnirana VIP RELAX sjedišta. VIP RELAX su poboljšana verzija dosadašnjih VIP sjedišta, većih su dimenzija od klasičnih sjedišta, naslon je pomičan, izrađena su od kože, a osim mjesta za odlaganje pića imaju i mali stolić te oslonac za noge. VIP RELAX sjedišta imaju i mali stolić te bežični punjač za mobitel. Uz nadoplatu dodatka.
 


LOVE BOX SJEDIŠTA: Powered by Coca Cola
Potpuna privatnost za dvoje

Sjedišta dostupna u:
  • CineStar Tuzla, Bingo City Center
  • CineStar 4DX Banja Luka, Delta Planet
  • CineStar 4DX Sarajevo, Bingo City Center
  • CineStar Prijedor, Patrija
LOVE BOX sjedišta doživljaj čine privatnijim i opuštenijim te kinoiskustvo podižu na sasvim novi nivo. Svako LOVE BOX sjedište ograđeno je sa svake strane od drugih sjedišta, kako bi posjetioci imali što veću privatnost. Uz nadoplatu dodatka.
   VIP SJEDIŠTA - udobnost i luksuz
Sjedišta dostupna u:
  • CineStar Bingo, Tuzla
  • CineStar Bingo, Bihać
  • CineStar Prijedor, Patrija

Uz VIP sjedišta omogućena je dodatna udobnost. VIP sjedišta izrađena su od kože, a obično su pozicionirana u najbolje područje gledanja svake dvorane. Osim mjesta za odlaganje pića imaju i mali stolić. Uz nadoplatu dodatka.

Odlučite se za VIP sjedišta i uživajte u filmu u još većoj udobnosti!

*VIP SJEDIŠTA

 
LJUBAVNA SJEDIŠTA

Posebnu ponudu u dvoranama čine ljubavna sjedišta koja zauzimaju 20% ukupnog kapaciteta svake dvorane.

Tražite li idealna mjesta u kinodvorani, za zaljubljene parove, ali i one kojima je veća prostranost važna za uživanje u filmu, ljubavna sjedišta su odgovor za vas. Bez nadoplate dodatka.

 


 
REGULAR SJEDIŠTA

To su sva preostala sjedišta u dvorani i sigurni smo da ćete i njihovom kvalitetom biti zadovoljni jer CineStar kina nabavljaju top kvalitetna sjedišta od jednog od najpoznatijeg svjetskog proizvođača. U CineStaru 4DX Delta Planet, Banja Luka čak i regular sjedišta su izrađena od kože, s pomičnim naslonom za dodatnu udobnost i to bez nadoplate dodatka.