3D - toliko stvaran da je nestvaran!!!

RealD 3D je nova generacija zabave sa svježim, bistrim, ultrarealističnim slikama koje su tako stvarne da imate osjećaj da ste zakoračili u film. RealD 3D dodaje dubinu koja vas uvodi u samu akciju bez obzira na to jeste li krenuli na putovanje u neku neotkrivenu zemlju ili izbjegavate predmete koji s ekrana izlijeću u kino.

RealD 3D tehnologija bila je uvod u današnju digitalnu 3D tehnologiju i danas je najrasprostranjenija 3D kino tehnologija. RealD 3D je 100% digitalna tehnologija, tako da vam svaki put donosi zadivljujuće realistično i potpuno obuzimajuće iskustvo. I, za razliku od prijašnjih ne tako lijepih naočala, RealD 3D naočale izgledaju kao sunčane naočale, pogodne su za recikliranje i dizajnirane su tako da pristaju svim gledaocima, te da se lako nose preko naočala za vid.

Ekskluzivno u multiplexu CineStar 4DX Banja Luka (Delta Planet) posjetioci će moći uživati u još kvalitetnijom 3D prikazu sa "Ultimate RealD 3D" 3D uređaja čije su karakteristike još više tehnološki unaprijeđene. Neke od prednosti novog unaprijeđenog 3D uređaja su velika propusnost svjetlosti iz digitalnog projektora koja sad doseže čak 32 posto. Osim velike propusnosti svjetlosti projektora tu je i savršeno dizajnirani polarizator koji gotovo u potpunosti otklanja bilo koji takozvani "ghosting" efekt. Novi 3D uređaj pruža i najkvalitetniji stereo kontrast polarizovanih 3D sistema u industriji te savršenu kvalitetu boja.

RealD 3D je toliko napredna tehnologija da ne omogućava samo da je gledate nego i da osjećate ono što se nalazi na ekranu. Ne gledajte samo film, sa RealD 3D tehnologijom doživite TOTALNO novu dimenziju zabave..

Napomena: Za 3D film potrebno je platiti 3D naočale za svaku ulaznicu - doplata isključivo na blagajni.


 
 
 
 
 
 
Avatar: Put vode 3D
Avatar: Put vode 3D
Avatar: The Way of Water 3D
Redatelj: James Cameron
Glumci:
Žanr: akcija, avantura, SF
Trajanje: 192 min
Država: SAD
Početak prikazivanja: 15.12.2022
PRETPRODAJAREALD 3D
Klikni na film za sve dostupne projekcije
 
Mačak u čizmama: Posljednja želja 3D - sink
Mačak u čizmama: Posljednja želja 3D - sink
Puss in Boots: The Last Wish 3D
Redatelj: Joel Crawford
Žanr: animirani
Trajanje: 101 min
Država: SAD
STAR KIDSREALD 3D
Klikni na film za sve dostupne projekcije
 
Filmovi u najavi
 
 
Elementi - sink
Elementi - sink
Elemental
Redatelj: Pete Docter
Žanr: animirani
Država: SAD
Početak prikazivanja: Juni 2023
STAR KIDSREALD 3D
 
 
Marveli
Marveli
The Marvels
Redatelj: Nia DaCosta
Glumci:
Žanr: akcija, avantura
Država: SAD
Početak prikazivanja: Juli 2023
4DXREALD 3DEXTREME