Prirodniji i intenzivniji od bilo kojeg drugog formata. Kao i drugi audio sustavi na tržištu – stereo, surround 5.1. i 7.1. – Auro 11.1 je audio tehnologija bazirana na kanalima. Auro 11.1 pretvara surround zvuk u potpuno virtualno iskustvo 3D zvuka, pri čemu zvukovi dolaze iz čak 11 smjerova. Auro 11.1 projektiran je na tri prostorne osi - širina, dubina i visina - umjesto na dvije osi tradicionalnog surround zvuka. 

Ova tehnologija gledatelju omogućuje prirodniju i realniju percepciju zvuka. U prirodi je slušatelj sa svih strana okružen akustičnim refleksijama koje su neophodne da ljudski mozak spontano i ispravno postavi zvučne izvore. To je temeljna razlika 3D  i 2D audio sustava. 3D audio sustav omogućava gledatelju potpuni doživljaj zvučnih efekata što rezultira iznimno intenzivnim doživljajem!

Auro 3D zvuk doživite u CineStaru Novi Zagreb, Avenue Mall, dvorana 7.


Učitavam...


Pogledajte filmove u nevjerojatnoj 4K tehnologiji samo u CineStaru!


Najveći regionalni kinoprikazivač CineStar Cinemas uveo je još jednu novost u svoja kina – 4K tehnologiju. CineStar Novi Zagreb, dvorana 7, u kojoj je već instalirana najnovija tehnologija zvuka Auro 3D u kojoj zvuk dolazi iz čak 11 kanala/smjerova, postala je i 4K dvorana. 4K tehnologija prikazuje filmove i do nevjerovatne brzine od 60 sličica u sekundi.

CineStar Cinemas neprekidno unaprjeđuje svoju tehnologiju, kako zvuka tako i slike, pa je 4K bio korak koji smo oduvijek planirali napraviti. Čim je naš partner Barco bio spreman, mi smo jedni od prvih u svijetu implementi-rali 4K tehnologiju. Vjerujemo da će zaljubljenici u film prepoznati ovu novost i sa zadovoljstvom pogledati filmove u 4K tehnologiji..Globalni tržišni predvodnik u tehnologiji za kinoprojekcije Barco ponosno je najavio revolucionarni dodatak svom portfelju vodećih digitalnih kinoprojektora. Nova generacija integriranih i dugotrajnih projektora Barco Alchemy spaja funkcionalnosti medijskih poslužitelja s elektronikom kinoprocesiranja. Moćni 4K projektori Barco Alchemy prvi su prikazali 4K filmove brzinom do 60 sličica u sekundi te 4K 3D sadržaje u jednom projektoru.
                                                                                                                                 
Kao globalni predvodnik na tržištu projektora u industriji digitalnih kina, dužni smo nastaviti s inovacijama za korisnike koji trenutno koriste našu tehnologiju. Stoga smo uzbuđeni jer predstavljamo još jednu revolucionarnu tehnologiju koja omogućuje prikazivanje 4K 3D i 4K sadržaja brzinom do 60 sličica u sekundi, iako su mnogi tvrdili kako to nije moguće ostvariti.  istaknuo je Todd Hoddick, potpredsjednik kompanije Barco zadužen za digitalno kino.

 
Filmovi u najavi
Filmovi koje smo prikazivali
 
 
 
 
 
Povratnik 4K
Povratnik 4K
The Revenant
Redatelj: Alejandro Gonzalez Inarritu
Glumci:
Žanr: Avantura, drama, western
Trajanje: 156 min
Država: SAD
Highlights: NOMINACIJE ZA OSCAR 2016: Najbolji film / Najbolja muška glavna uloga / Najbolji redatelj / Najbolja muška sporedna uloga
EXTREME